Sušené Broskve
Sušené broskve jsou sušenou formou čerstvých broskví. V důsledku procesu sušení se 1 kg broskví získává z 8 až 10 kg čerstvých broskví. Proces sušení minimalizuje obsah vody v čerstvých broskvích. Zůstává pouze dužina plodů s vymačkanou šťávou, takže jsou zachovány nutriční hodnoty a chuť je intenzivnější.
Můžete přidat sušené broskve do svých salátů, jogurtu, granoly nebo dezertů a koláčů v kyselé i sladké formě.
Výhody sušených broskví Broskev je známa jako člen rodiny peckovin, jako jsou meruňky, švestky, nektarinky a třešně. Broskev se obvykle pěstuje v oblastech s teplým a mírným klimatem. Kromě toho, že je lahodná, má broskev mnoho zdravotních výhod. Díky vitaminům v broskvi podporuje trávicí systém, posiluje imunitní systém a přináší výhody pro zdravé srdce.